Det er muligt at bestille ispinde og iskager til arrangementer; fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, firmafester, sommerfester og andre begivenheder.

Bestilling skal helst ske senest 1 uge før af hensyn til at vi har råvarerne på lager og mulighed for at nå det.

Når man bestiller 'ud af huset' er det minimum 24 stk. is. Vores isforme er med 24 stk. Ønsker man forskellige smag er det som udgangspunkt 24 stk. af én smag, 24 stk. af en anden smag osv...

Iskagerne er minimum 12 stk.

Vi har 3 forskellige ispinde størrelser:

Small 20 kr

Medium til 28 kr

Large til 36 kr

Udover ispinde laver vi også iskager som mange bruger som en lille nem dessert
Den har form som en lille cupcake med diameter mål i bunden på 4 cm og 3 cm i toppen

Iskage 25 kr 

Isene pakkes i en flamingo kasse og man betaler 120 kr i depositum for denne som refunderes når kassen returneres (senest 5 hverdage efter afhentning)
Isene kan ikke holde sig i lang tid i kassen så enten skal de spises hurtigt efter ankomst til arrangementet eller låget tages af og isene stilles i større fryser.
Isene pakkes som udgangspunkt i kassen med mellemlægspapir i mellem. De kan også pakkes i cellofanposer lukket med klistermærke til 60 kr pr pakket flamingo kasse.

Her er lidt af vores udvalg af is typer:

Vanille
Hasselnød
Cremet hindbær
Valnød
Pistacie
Vanilje med solbær syltetøj på
Chokolade
Cremet jordbær
Karamel 
Cremet solbær
Kaffe 
Banan
Fransk nougat
Mynte (smager som After Eight hvis den dyppes i mørkt chokolade)

Sorbet:
Jordbær
Hindbær
Mango
Ananas
Rabarber
Kokos
Havtorn
Blåbær
Blod appelsin
Litchi
Kiwi
Mandarin
Melon
Lime

Chokolade dyppelse:

Lys chokolade
Mørk chokolade
Hvid chokolade
Pistacie chokolade
Citron chokolade
Jordbær chokolade

Til størrelserne 'large' og 'medium' ud af huset, tilbydes der følgende drys:

Hakkede Hasselnødder
Hakkede Mandler
Frysetørrede solbær
Revet kokos
Lakridspulver
Makroner
Tørrede banan
Krokant lavet af sukkerristede mandler og valnødder


Ingredienserne og råvarerne

Gelato er det italienske ord for flødeis

Hos Kødbyens Is laver vi is efter italienske opskrifter. Der bruges mere mælk end fløde, hvilket betyder at isen er mere cremet og ikke så tung som flødeis ofte kan være.

Det hele bliver lavet ved håndkraft, så isen har et mindre luftindhold; man får altså mere is for pengene. Vi kommer heller ikke fedt eller olie i vores is. Dette bruges ofte for at at holde på konsistensen i længere tid. Vores is smelter derfor lidt hurtigere - men man kan stadig nå at nyde den. :)

Vi dypper vores is i udvalgte kvalitetschokolader hentet op fra Italien. Der er både mørk og lys chokolader men også citron- og pistacie chokolade samt hvid chokolade. Der kan laves mange forskellige variationer. Til sidst drysses isen med forskellige toppings; hakkede hasselnødder, hakkede mandler, sukkerristede peanuts og mandler, revet kokos, lakridskrymmel, frysetørret solbær og meget andet

Udover den cremede is med mælk og fløde laver vi også sorbet is. Af varianter kan bl.a. nævnes: jordbær, hindbær, kokos, havtorn, æble, kiwi, blåbær, brombær, hyldebær, rabarber m.fl.
Disse sorbet varianter kan også tilføres mælk og fløde så man får en mere cremet konsistens.


Isen fås i et utal af varianter; her følger et udpluk af varianter. Kun fantasien sætter grænserne

Lakrids-gelato dyppet i citron chokolade og drysset med lakridskrymmel

Jordbær sorbet dyppet i mørk chokolde

Valnødde-gelato dyppet i lys chokolade med stykker af valnødder

Mynte-gelato dyppet i mørk chokolade med striber af hvid chokolade (Smager som After Eight på pind)

Vanilje-gelato dyppet i mørk chokolade med hakkede hasselnødder

Pistacie-gelato dyppet i pistacie chokolade og hakkede mandler

Cremet blåbær med mørk chokolade

Koldskål-gelato dyppet i mørk chokolade med knuste kammerjunker på

Havtorn sorbet dyppet i hvid chokolade

Mørk chokolade-gelato dyppet i mørk chokolade

Mokka-gelato dyppet i mørk chokolade med kaffestøv ovenpå

Hasselnødde-gelato dyppet i lys chokolade med krokant (smager af nougat)

Cremet æblesorbet dyppet i hvid chokolade med knuste makroner på

Vanilje-gelato med solbær syltetøj på, dyppet i mørk chokolade med striber af hvid chokolade

Karamel-gelato dyppet i lys chokolade og vendt i lakridskrymmel