Kødbyens is mejeri søger køkkenmedarbejder til Kødbyens is under 18 år.

 

Jobbet

'Kødbyens is' søger køkkenmedhjælper under 18 år til hjælp i produktionen.



Jobbet

Som køkkenmedhjælper er du med til sikre, at vores kunder i sidste ende får en god ispind.

Vi tænker du kan hjælpe os hver uge mellem 10-18 timer; i nogle perioder mere, såfremt du har mulighed for det. Dette i højsæsonen.

Dine arbejdsopgaver vil bestå i:

 

Pakning af ispinde

Oprydning og lettere rengøring

Printe labels ud til pakning

Andet forfaldende arbejde

Udbringning og levering af is

 

Kvalifikationer

Som køkkenmedhjælper er det vigtigt du er positiv, i god form, er god til at kommunikere

samt har ordenssans. Du er pligtopfyldende og villig til at tage et nap med i en travl hverdag.

Har du kendskab til køkkenarbejder og hygiejne er det klart en fordel men ikke noget must.

 

Kødbyens Is er Københavns seneste ismejeri og ejes af Mikael Danvad & Karsten Christoffersen der åbnede stedet den 1. juni 2016, hvor de i dag producerer håndlavede italienske ispinde. De har de sidste to år lavet is og har også været i Italien og lære det fra bunden hos én af de 'store is-mestre' dernede. Som vi siger 'Kødbyens Is er lidenskaben for det søde køkken, de gode råvarer og håndværket'.

 

Send en kortfattet ansøgning til os på mail: kontakt@koedbyensis.dk